Onze producten

Stamskin® een begrip in de projectmeubelindustrie.
Stamskin heeft zich door de jaren heen een plaats verworven in de projectenmarkt, met name daar waar hoge eisen aan duurzaamheid en hygiëne worden gesteld.

Stamskin voldoet zowel aan de strengste normen voor professionele toepassingen, als aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van functionaliteit, comfort en design. Het heeft een bacteriewerende behandeling, is schimmelbestendig, en voldoet met het "Sanitized" certificaat aan de voorschriften van ruimten waar een strenge hygiëne vereist is. Door de hoogwaardige antivuilbehandeling is Stamskin eenvoudig in onderhoud, waterafstotend, en beschermt de onderdelen van de zitting (schuimrubber) ook tegen spatten. Dankzij de kleurvaste, vormvaste, scheur- en wrijvingsbestendige eigenschappen is Stamskin uiterst geschikt voor intensief professioneel gebruik.

Stamskin collectie staat hoog aangeschreven vanwege de elegante styling en uiterlijk en heeft reeds vele interieurarchitecten, stylisten en meubelfabrikanten van over de gehele wereld overtuigd door haar comfort en levensduur.

De zorgsector, ziekenhuizen, bioscopen, conferentieoorden, hotels, luchthavens, auto’s, bussen, boten, treinen etc., overal waar bekledingsstoffen het zwaar te verduren krijgen, maken de kleurrijke toepassingen van Stamskin zich sterk!